Claverveld

Vlissingen

meer...

Buitengewoon, groen wonen in Vlissingen

sluiten

Claverveld, de nieuwste woonwijk van Vlissingen, ligt in de prachtige Walcherse streek waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Een eigen wijkje met een kleinschalige opzet, een groene laan en natuurlijke watergangen. Een locatie als deze, gelegen tussen West-Souburg en Vrijburg in Vlissingen, verdient het om uniek te zijn.

Niet enkel nu, maar ook in de toekomst. Daarom is er in Claverveld volop ruimte voor ruimte, groen en krijgen de toekomstbestendige woningen een alternatief duurzaam energiesysteem.

Kroonjuweel

Oost Souburg

meer...

Energieneutraal wonen in Souburg Noord

sluiten

Het bouwplan bestaat uit 4 - 2/1 kap woningen, 4 bungalows en 13 eengezinswoningen.

Oost-Souburg biedt een perfecte balans tussen de dorpse gemoedelijkheid en stedelijke voorzieningen. Aan de noordzijde van Oost-Souburg wordt verder gebouwd aan Souburg Noord. In Souburg Noord kennen buren elkaar, spelen kinderen veilig en met plezier buiten en voelt men zich thuis. In en rond- om de wijk zal er veel ruimte zijn voor groen en water. Dit wordt nog eens versterkt door het uitzicht op het Walcherse landschap, wat u op vrijwel iedere plek in de wijk zult gaan beleven.

Hofstede Vlugtenburg

Oost Souburg

meer...

Nostalgisch wonen in Oost Souburg

sluiten

Hofstede Vlugtenburg is een voormalig historische buitenplaats aan de rand van Souburg. Deze ‘buitengewone buitenplaats’ is gebouwd als rustoord voor de adel in de 17e eeuw. De buitenplaats met zijn prachtige statige Heerenhuys moet een parel geweest zijn in het Zeeuwse landschap. Van deze buitenplaats is op dit moment helaas niet meer overgebleven dan de boerenwoning uit 1829 en een wagenhuis.

Deze historische buitenplaats zal echter opnieuw worden opgebouwd en op deze mooie plek, met zijn bijzondere historie, kan binnenkort weer gewoond worden.

Woonpark Mortiere

Middelburg

meer...

Het plezier van zorgeloos wonen in Woonpark Mortiere

sluiten

Het karakter van Woonpark Mortiere in Middelburg heeft een sterke aantrekkingskracht op een brede doelgroep.De rijke architectuur gecombineerd met groen en water, maakt wonen in Woonpark Mortiere bijzonder aantrekkelijk.

Mooie nieuwbouw huizen, rustige lanen en straten in een groen en waterrijk decor, dichtbij de stad, de golfbaan en de belangrijkste uitvalswegen van de stad. In Woonpark Mortiere is het prettig thuiskomen. Of u nu starter bent op de woningmarkt, een jong gezin hebt of juist als senior toe bent aan een volgende stap in uw woon carrière.

de Valkhof

Oost Souburg

meer...

Valkhof, meer thuis in Souburg Noord

sluiten

Marsaki ontwikkelt samen met Bouwgroep Peters 9 woningen gesplitst in een rijtje van 4 en 5 woningen met daartussen openbaar groen. Het zijn levensloopbestendige woningen met een zeer ruime woonkamer, open keuken en alle voorzieningen op de begane grond.

Alle woningen hebben een garage die op 2 manieren te bereiken is. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaap-/of studeerkamers. Voor een optionele 2de badkamer hier worden in de basis de leidingen afgedopt aangebracht.

John H. Raiser Park

Oost Souburg

meer...

Heerlijk wonen. Rust en ruimte binnen de bebouwde kom

sluiten

Sommige plekken zijn zo uniek, die zou je het liefst geheim willen houden. Zoals aan de Visodeweg, dichtbij het centrum van Oost-Souburg. De percelen die wij hier te koop aanbieden, lijken je als het ware te omarmen. Wie landelijk en vrij wil wonen, moet zeker komen kijken.

Vanaf het najaar van 2018 zullen wij hier 3 riante bouwkavels gaan realiseren.